Parerea voastra
2 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Tokyo Mew Mew
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Poi...la inceput mi-a placut dar...mi se pare prea de copii mici nuj...eu zic ca e plictisitor sa vezi cum se trezesc...se duc la cafenea....au o misiune....cu chiu cu vai scapa de [cum se numeau aia?O_O] ma rog... *shsgxfctc* si apoi se culca...eu zic ca se intampla acelasi lucru in toate episoadele...acum daca nu am dreptate...spuneti-mi....>_>
Re: Parerea voastra
Okkkk...anime-ul asta mi se pare pur si simplu patetic -_- ( gomene pentru fani, daca sunt pe acest forum cativa z.z )
Ideea asta cu "salvatul lumii/universului" de fortele malefice si intunecate a ajuns prea patetica,prea comuna si prea plictisitoare X_X
Si apoi...ideea cu fetele care se transforma si au tot felul de puteri magice pe care le gasesc in timp , este de asemenea patetica -_-'
Deja sunt multe anime-uri si desene animate cu ideea aceasta,asa ca Tokyo Mew Mew nu este nici macar 10%original z.z hai sa zicem ca e oarecum originala faza cu fetele-pisica ( desi nu pot spune ca e 100% originala) dar restul e deja aiurea z.z
Inca o data, scuze daca am jignit vreun fan dar ... >_>
Ideea asta cu "salvatul lumii/universului" de fortele malefice si intunecate a ajuns prea patetica,prea comuna si prea plictisitoare X_X
Si apoi...ideea cu fetele care se transforma si au tot felul de puteri magice pe care le gasesc in timp , este de asemenea patetica -_-'
Deja sunt multe anime-uri si desene animate cu ideea aceasta,asa ca Tokyo Mew Mew nu este nici macar 10%original z.z hai sa zicem ca e oarecum originala faza cu fetele-pisica ( desi nu pot spune ca e 100% originala) dar restul e deja aiurea z.z
Inca o data, scuze daca am jignit vreun fan dar ... >_>
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Tokyo Mew Mew
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|