Parerea voastra
+2
SaRu-chan
Endorphin
6 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Well...mie una mi-a placut foarte mult Bleach, e interesanta povestea si imi place ca sunt si niste faze super amuzante @.@. Imi place cum sunt realizate personajele, grafica nu mi-a prea placut nici mie, dar in rest e un anime grozav.Si imi place foarte mult coloana sonora de la acest anime. Povestea e originala si bine pusa la punct xD si te atrage de le primul episod. Personajele sunt foarte diferite intre ele si asta le face speciale xD
Re: Parerea voastra
Da coloana sonora e minunata...personajele sunt speciale....povestea e foarte interesanta...uhm...il ador pe Ulquiorra...e pur si simplu superb @.@...ce sa mai spun?e un anime reusit...si merita vazut...e pur si simplu genial @.@
Bleach e un anime bun. Mi-a placut ca are multe personaje, (mai ales la categoria masculina). :D. Are si actiune, o poveste destul de complexa, deci e un anime reusit, si de buna calitate.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
Well e un anime interesant si care merita toate respectele ^^ .
Povestea anime-ului este foarte interesanta ,in acelasi timp originala si destul de complexa deasemenea are destul de multe momente comice ,care iti starnesc interesul si in acelasi timp detalierea luptelor ^^ . Grafica [true awesomeness >3] este foarte buna desi animatorii sunt uneori cam stupizi ,iar in manga se observa evolutia lui Kubo-san ^^ .Scenele de lupta sunt "conturate" intr-un mod special care iti atrage atentia .Coloana sonora ,imi place extrem de mult este foarte bine aleasa genului acesta de anime .Toate ending-urile si opening-urile sunt minunate mi-au placut toate melodiile nu a existat niciuna pana in momentul de fata care sa nu-mi placa .
Personajele sunt originale si umm foarte bine "creionate" .O admir pe Rukia si il ador pe Shiro-kun >3 ,sunt cele mai interesante personaje si deasemenea sa nu-l uit pe Ulquiorra din anime si bineinteles Ichigo ,Ishida and Urahara ^^ .
Povestea anime-ului este foarte interesanta ,in acelasi timp originala si destul de complexa deasemenea are destul de multe momente comice ,care iti starnesc interesul si in acelasi timp detalierea luptelor ^^ . Grafica [true awesomeness >3] este foarte buna desi animatorii sunt uneori cam stupizi ,iar in manga se observa evolutia lui Kubo-san ^^ .Scenele de lupta sunt "conturate" intr-un mod special care iti atrage atentia .Coloana sonora ,imi place extrem de mult este foarte bine aleasa genului acesta de anime .Toate ending-urile si opening-urile sunt minunate mi-au placut toate melodiile nu a existat niciuna pana in momentul de fata care sa nu-mi placa .
Personajele sunt originale si umm foarte bine "creionate" .O admir pe Rukia si il ador pe Shiro-kun >3 ,sunt cele mai interesante personaje si deasemenea sa nu-l uit pe Ulquiorra din anime si bineinteles Ichigo ,Ishida and Urahara ^^ .
Mi se pare un anime sooper tare...printre cele mai frumoase animeuri din cate am vazut^_^...povestea e geniala si personajele sunt sooper.Coloana sonora imi place mult ,chiar o ador.Deci in concluzie Bleach e un anime de nota 10
a fost dragut dar....erau mult prea multe lupte in serie , in rest mia placut ,
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan