Ussetsu Drop
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Conectare

Mi-am uitat parola

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Ultimele subiecte
» What Anime Eyecolor would you have
Familia voastra EmptyDum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan

» ce fel de inger esti?
Familia voastra EmptyDum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan

» Who Are Your Celebrity Sisters?
Familia voastra EmptyDum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan

» Schimbarea nick-ului
Familia voastra EmptyDum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Intreviu cu Yami
Familia voastra EmptySam Noi 01, 2008 10:44 pm Scris de Yami-chan

» Ohayo!
Familia voastra EmptySam Noi 01, 2008 10:38 pm Scris de Yami-chan

» Rate the anime pics
Familia voastra EmptyVin Oct 31, 2008 1:46 am Scris de Yami-chan

» Colegii tai
Familia voastra EmptyVin Oct 31, 2008 1:32 am Scris de Yami-chan

» Ce limbi straine invatati la scoala?
Familia voastra EmptyVin Oct 31, 2008 1:24 am Scris de Yami-chan

Familia voastra

+5
~error heroin~
Roxa
SaRu-chan
QuisQ
Endorphin
9 participan?i

In jos

Familia voastra Empty Familia voastra

Mesaj Scris de Endorphin Mar Iul 08, 2008 2:23 pm

Cum va intelegeti cu familia?

Pai eu ma inteleg destul de bine cu familia mea, mai am un frate.

Mama ~ uneori mai urla la mine si ma scoate din sarite, nu ma inteleg foarte bine cu ea. E harnica si nu suporta sa stea degeaba. Uneori ne mai certam si nu-i convine ca-mi place Japonia, ca ma uit la desene de copii mici sau ca ascult j-rock. Aproape tot anul e plecata in Spania si vine acasa numai de Craciun... 2 luni. Cred ca si din acest motiv nu ne prea intelegem, pentru ca nu petrecem prea mult timp impreuna. Uneori e prea pesimista.

Tata ~ cu el ma inteleg foarte bine. E calm si rabdator, dar uneori se nerveaza repede, ca si mine. Ma ajuta tot timpul si ma sustine in tot ceea ce fac. Nu-i pasa ce ascult pentru ca sunt gusturile mele. Deci ma inteleg foarte bine cu el pe toate planurile. E foarte glumet, tot timpul radem impreuna, zice glume, chiar daca uneori unele sunt cam proaste >.< Tata e realist, ca si mine ^^'

Fratele meu ~ ma inteleg destul de bine cu el, exceptand momentele cand ma scoate din sarite, cand ne batem sau cand ne certam de la calcultor. In rest nu ne certam si ne intelegem destul de bine. Il mai ajut la scoala sau cand are ceva probleme.
Endorphin
Endorphin
Admin

feminin Numarul mesajelor : 391
Varsta : 31
Localizare : Versailles
Stare de spirit : *.*
Data de inscriere : 11/06/2008

https://ussetsu-drop.forumgratuit.ro

Sus In jos

Familia voastra Empty Re: Familia voastra

Mesaj Scris de QuisQ Mar Iul 08, 2008 2:32 pm

Mama-->...Cand ma impac bine cu ea cand nu^^....Uneori ma enerveaza de am 1000000000 de nervi..alteori ma binedispune cum nimeni altcineva nu ar putea'o face^^Are un stil aparte de a face lucrurile..^^E mereu pe treaba si nu ii scapa nici o pata minuscula...Pot sa zic ca 90% ma impac foarte bine cu ea...E rau cand mergem impreuna la shopping pentru ca avem gusturi TOTAL DIFERITE..>_<..

~Tata-->E glumet..Mereu incearca sa amelioreze situatia dintre mine si mama cand ne certam^^"...Mereu ma ajuta cand am nevoie de ceva...^^Face mereu sa fie bine pentru noi^^"Si..E un tata special^^

~Sora'mea-->E frumoasa...Draguta...O ajut mereu...Mergem in oras impreuna..Yeah...But are doar 5 luni ...Ma impac bine cu ea..Ce sa zic? Familia voastra 621749
QuisQ
QuisQ
caNdY

feminin Numarul mesajelor : 117
Localizare : Nicaieri si peste tot
Joburi/Distractii : ..Orice
Stare de spirit : I don't know..O__O'
Data de inscriere : 08/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de SaRu-chan Mar Iul 08, 2008 2:41 pm

~Tata-Mereu ma cearta Y.Y si nu prea ma lasa libera....imi ia din vacanta sa invats...de multe ori mai vorbeste si urat qu mine...dar...ma inteleg bine cu el...mai bine decat cu mama...el incearca sa ma stimuleze....
~Mama-Este cam rea....nuj....nu pot sa-i spun tot ce fac eu...ma simt ciudat cand sunt cu ea...ma intreaba atatea lucruri..si tot nu-i spun nimic din ce fac....de multe ori face mijto de mine....ma face Emo....zice ca am in calculator numai emo...qu freze emo...si nu vrea sa inteleaga MAREA diferentsa dintre visual kei si imoh
SaRu-chan
SaRu-chan
Silver Vampire
Silver Vampire

feminin Numarul mesajelor : 504
Varsta : 29

http://nanna-project.omgforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxa Mar Iul 08, 2008 2:59 pm

tata- taurul..chiar isi merita zodia Familia voastra 932857 vreau sa spun ca mereu este furios..relativ..daca fac ceva gresit imediat sare pe mine^^ si nu port haine rosii prin casa?? oricum uneori dar UNEORI este intelegator si ma ajuta [daca am probleme la teme, al calculator..etc] dar in rest..crima si pedeapsa>>
Mami- pai cu ea ma inteleg cel mai bine^^ intelegatoare si frumoasa..ea este un prieten adevarat..ei ii spun totul..si ne intelegem de minune..ok uneori ma ami aleg cu un shut[nu glumesc] dar ii trece repde :))
Roxa
Roxa
Vampire Newbie
Vampire Newbie

feminin Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : multe
Stare de spirit : acu is fericita

Sus In jos

Mesaj Scris de ~error heroin~ Mar Iul 08, 2008 7:21 pm

Eeeto uneori sunt cam dificili...

tata-> ma supara cand bea si miroase a alcool dupa el-_-'.e ok...adica se poarta unoeri calm uneori imi vine sa trag cu mitraliera in el:))...

mama-> e calma dar ma enerveaza....pentru ca se enerveaza din orice cacat-_-'...daca ii cer ceva sami faca,face...nu comentez nimic.plus de asta imi vine cateodata sa imi dau cu capu de pereti cand ma enerveaza ca nu fac "nimic" in casa.si cand colo casa sta pe capu meu si tot eu fac curat peste tot..de mancare se ocupa ea,dar ma rog..cica e tare greu sa faci mancare... Familia voastra 703741
~error heroin~
~error heroin~
Bronze Vampire
Bronze Vampire

Numarul mesajelor : 416

Sus In jos

Mesaj Scris de Blue Rose Mier Iul 09, 2008 7:15 pm

Nu prea imi place de obicei sa palavragesc despre aceste lucruri, mai ales acuma ca nu prea sunt in largul meu. Anunt, cutremurator pentru mine azi, cand am vazut actele din casa(fara sa-mi deau seama :D). Parintii mei sunt DIVORTATI! Si eu nu am stiut asta in toti acesti 14 ANI. Goood!!!
Dar sa revenim la subiect.
Mama: Ea e harnicuta casei, si face totul prin casa(ma mai cert si cu ea de obicei);
Tata: El se crede seful casei(dar nu e asa), de fiecare data are gura mare si tipa la mine sau la fratemiu(so, cu tata nu prea ma inteleg intotdeauna bine);
Fratemiu(Cristi)-Pot spune ca e cel mai bun amic dintre toti. are 23 de ani, si noi intotdeauna ne impartasim secretele semanan foarte mult atat fizic cat si moral, avem aceleasi pasiuni, ne intelegem de minune, nu ne certam aproape niciodata, deci nu regret, ca am un frate.
Well, cam atat despre familia mea. Bye!
...
Blue Rose
Blue Rose
Chibi Vampire
Chibi Vampire

feminin Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Kimberli Sam Iul 26, 2008 7:06 pm

ok mama - e ea mai buna mama din lume e calma ( asta cand nu fac eu vreo prostie ) binenteles atunci se supara si imi explica ca am gresit ,nu ii place sa vada nici un lucru ne-la-locul-lui deci are mereu ceva de aranjat , incearca si kiar reuseste sa se inpace bine cu toata lumea , si ma rasfata pana peste cap
tata- e bun , calm , glumet , si spre norocul meu foarte iertator , ma inteleg foarte bine cu el , de cand ma stiu nu a tipat vreaodata la mine mereu purtand conversati calme , chiar daca cateodata prin faptele mele stiu ca as mai merita macar unele morla tata spune doar se mai intampla si are dreptate prin cearta si bataie nu reusteti nimic si are dpretate
frati/surori = nu am
Kimberli
Kimberli
Kawaii Vampire
Kawaii Vampire

Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de EllaFromHell Lun Iul 28, 2008 12:43 pm

Mama-so ma inteleg sooper cu ea,si ne povestim totul^_^.Atunci cand ne enervam tipam una la alta pana cand vine tata sa ne zica sa taca Familia voastra 875688 .So mama is my best friend,mereu imi explica orice si vb despre tot^_^.

Tata-e calm,glumet si imi face cam toate poftele^_^...ador sa merg cu el la shopping(e bn ca sunt singura la parinti),tata nu a tipat niciodata la mine si nu l-am vazut niciodata nervos.

frati/surori-NU AM.Doar una din colegele mele este sorea ,pe care o ube moolt de tot,chiar daca ne ciondanim mereu din orice tampenie(gen yo am dreptate nu tu Familia voastra 875688 )
EllaFromHell
EllaFromHell
Bronze Vampire
Bronze Vampire

feminin Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : In hell
Data de inscriere : 10/07/2008

http://www.elirulzzz.piczo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de doris Lun Iul 28, 2008 4:47 pm

Mama~ mai mereu ma cearta..dar stiu ca e pentru binele meu..
deobicei ii intorc vorbele si se ia de mine din cauza asta...
dar e singura din familie cu care pot sa vorbesc..sa spun tot ce am pe suflet..
in general..imi face toate poftele,nu si-ar lua ei ceva ca sa imi ia mie ...
o apreciez si o iubesc foarte mult
Tata~ uneori e mai dur cu mine....dar cred imi face bine..
mai face si glume nesarate dar nah...
cu el pot sa fiu mai copilaroasa,sa ma prostesc...
imi ia absolut tot ce vreau :D
mama mai zice uneori ca nu imi face bine nu stiu ce..ca nu arata bine...dar tata imi ia acel lucru oricum..ca doar i l-am cerut eu :D

frati/surori nu am...
doris
doris
Vampire Newbie
Vampire Newbie

feminin Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 16/07/2008

http://music-is-our-life.forumsmusic.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat