Hinata Hyuuga
5 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Hinata Hyuuga
So..Ce credeti despre Hinata?^^
Eu am multe cu Hinata....In primul rand sunt ffoooaarrtteee suparata pe Kishi'san ca a creat o mataita ...Nhea..Frate!!Eu asa fata nu am vazut niciodata....E atat de timida si de..Rusinoasa..Si pur si simplu aiurita..>_<'...Frate...Stiu ca dragostea tampeste dar nici asa>_<'A avut atatea oportunitati in a se apropia de Naruto ea lesina ...>_<'...Shit...Frateee.!!Cu ea nu faci nimic!STRICA ANIME'UL!!!Yeah..Fata e frumoasa,nu zic nu..!Dar o super-timida-aiurita-fata nu s'ar potrivi cu un hyper-activ-prostanac-Naruto...Mdea...Oricum personajul are destul de multi fani..Dar tot nu'i inteleg ce vad ei la Hinata>_<'
Eu am multe cu Hinata....In primul rand sunt ffoooaarrtteee suparata pe Kishi'san ca a creat o mataita ...Nhea..Frate!!Eu asa fata nu am vazut niciodata....E atat de timida si de..Rusinoasa..Si pur si simplu aiurita..>_<'...Frate...Stiu ca dragostea tampeste dar nici asa>_<'A avut atatea oportunitati in a se apropia de Naruto ea lesina ...>_<'...Shit...Frateee.!!Cu ea nu faci nimic!STRICA ANIME'UL!!!Yeah..Fata e frumoasa,nu zic nu..!Dar o super-timida-aiurita-fata nu s'ar potrivi cu un hyper-activ-prostanac-Naruto...Mdea...Oricum personajul are destul de multi fani..Dar tot nu'i inteleg ce vad ei la Hinata>_<'
QuisQ- caNdY
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : Nicaieri si peste tot
Joburi/Distractii : ..Orice
Stare de spirit : I don't know..O__O'
Data de inscriere : 08/07/2008
Re: Hinata Hyuuga
Uhm...Hinata nu mi s-a parut mai deloc..."frumushica" dar....asta e felul ei....e si ea puternica in felul ei...>_> e o fata buna....e si slaba...dar nu prea e vina ei >_> ma rog...
Uneori mi se pare prea timida si prea nu stiu cum sa explic foarte sensibila .Cum a spus si Akasha devine un personaj controversat .Personalitatea ei este interesanta si destul de complexa pentru faptul ca desi pare slaba in interior este mult mai puternica ^^ .La inceput era personajul meu preferat ,dar pe parcurs a inceput sa ma lase cu impresii cam proaste referitoare la ea -.-' .
Ca personaj este destul de interesanta ,dar uneori nu stiu caracterul ei nu ma prea impresioneaza [Naruto in sus ,in jos ,in stanga ,in dreapta ] si etc .Totusi trasaturile ei sunt frumos "creionate" si uneori aceste lucruri o fac destul de speciala ^^ ,dar putin curaj i-ar prinde bine .
Ca personaj este destul de interesanta ,dar uneori nu stiu caracterul ei nu ma prea impresioneaza [Naruto in sus ,in jos ,in stanga ,in dreapta ] si etc .Totusi trasaturile ei sunt frumos "creionate" si uneori aceste lucruri o fac destul de speciala ^^ ,dar putin curaj i-ar prinde bine .
Hinata este persoana tipica...timida...ar face orice pt. a scapa de acest aspect...dar totusi...desi reuseste sa devina mai puternica, nu reuseste sa-si invinga sensibilitatea adanc accentuata de-a lungul episoadelor.Datorita acestei trasaturi, reuseste sa piarda destule oportunitati ce i-ar fi adus destule avantaje.
Ruth- Vampire Newbie
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 28/07/2008
so...nu am nimik cu Hinata.Mi se pare un personaj foarte retras care nu prea iese in evidenta.
Totusi mi se pare ca este destul de puternica chiar daca este atat de timida.Este adevarat ca a avut moolte posibilati sa se apropie de Naruto si chiar mi se pare cam exagerata cu timiditatea ei.Ar trebui sa isi invinga putin temerile si sa fie mai descurcareata^_^.
Totusi mi se pare ca este destul de puternica chiar daca este atat de timida.Este adevarat ca a avut moolte posibilati sa se apropie de Naruto si chiar mi se pare cam exagerata cu timiditatea ei.Ar trebui sa isi invinga putin temerile si sa fie mai descurcareata^_^.
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Intreviu cu Yami