Daca ai avea o relatie pe internet...
+2
Sora Real Angel
Endorphin
6 participan?i
Ussetsu Drop :: Fun :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Daca ai avea o relatie pe internet...
si cand ar fi sa te intalnesti cu acea persoana ti-ai da seama ca e altfel decat a zis, si de fapt nici macar nu e baiat / fata
Well chiar nu stiu ce as zice O_O' probabil as fi uimita si m-as simti ranita si tradata, pentru ca cineva m-a mintit si si-a batut joc de mine, si asta nu mi s-a intamplat dar eu de obicei ma indragostesc de cineva dupa felul cum se comporta si cum vorbeste, si daca persoana respectiva m-a mintit astfel pretinzand ca e ceva sau cineva ce nu e atunci chiar nu stiu ce as putea face, as detesta-o si nu as mai vorbi cu ea o.O'
Well chiar nu stiu ce as zice O_O' probabil as fi uimita si m-as simti ranita si tradata, pentru ca cineva m-a mintit si si-a batut joc de mine, si asta nu mi s-a intamplat dar eu de obicei ma indragostesc de cineva dupa felul cum se comporta si cum vorbeste, si daca persoana respectiva m-a mintit astfel pretinzand ca e ceva sau cineva ce nu e atunci chiar nu stiu ce as putea face, as detesta-o si nu as mai vorbi cu ea o.O'
Re: Daca ai avea o relatie pe internet...
Wa...ar fi cea mai ansoala faza din viata mea,m-as simti tradata si trista ..desi nu imi fac relati pe net niciodata,poate doar amici
Sora Real Angel- Vampire Newbie
- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 08/07/2008
Da...si eu tot doar amici....nu as putea sa-mi fac o relatie pe internet...ar fi pur si simplu RIDICOL!
Eu nu fac as aceva pentru ca e aiurea..Sincer acum..Oricine te poate minti si trada..Si eu personal nu as suporta asa ceva...Eu trebuie intai SA VAD si SA CUNOSC bine de tot persoana respectiva pentru a fi cu el...Pana nu sunt sigura stau calma..Chiar daca el face primul pas...
Amici intr'adevar am destui..But nu o relatie..>_<'
Amici intr'adevar am destui..But nu o relatie..>_<'
QuisQ- caNdY
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : Nicaieri si peste tot
Joburi/Distractii : ..Orice
Stare de spirit : I don't know..O__O'
Oy,eu am intalnit o persoana care e foarte sincera cu mine,nu cred ca ma minte...e deskisa cu mine,si eu cu ea.deci v-ati prins e o fata:))
Multi mi-or zis ca prieteniile pe internet sunt aiurea,eu nu cred asta,m-am si contrazis cu un coleg pe tema asta.Ma inteleg cu un sfert din intreaga lista de pe mess si sincer ma bucur sa am o asa prietenie.
Multi mi-or zis ca prieteniile pe internet sunt aiurea,eu nu cred asta,m-am si contrazis cu un coleg pe tema asta.Ma inteleg cu un sfert din intreaga lista de pe mess si sincer ma bucur sa am o asa prietenie.
~error heroin~- Bronze Vampire
- Numarul mesajelor : 416
eu am avut asfel de relati sincer fac bine la moral credema , hmmm doar ca deshi nu prea avut incredere in tipi respectivi ma rog faceau bine la moral adik daca eram furioasa sau sau suparta mai ales mister maestru al conversatie stia mereu sa ma faca sa rad , alti incercau s aimi ridice moralul ,,, acum am lasato mai moale prefer sa vorbesc cu fani ca si mine sau cu persoane cunoscute , de ce ?????? am constientizat si din fericire NU pe propria piel ce inseamna sa vorbesti cu necunoscuti
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Ussetsu Drop :: Fun :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan