Ati suporta sa fiti Hell Girl?
+2
SaRu-chan
Endorphin
6 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Ati suporta sa fiti Hell Girl?
Eu nu as suporta sa fiu in locul ei. Nu imi place razbunarea si sunt o fire care iarta destul de usor. Nu imi place sa vad oameni suferind, nici macar plangand pentru ca in acelasi timp si eu sufar alaturi de ei, dar sa-i vad speriati si in chinuri... ajungand mai apoi in iad, e prea crud, deci nu as suporta asa ceva. Dar totusi Ai este personajul meu preferat si imi place foarte mult caracterul ei, e puternica... si are un trecut dur. deci chiar imi place de ea.
Re: Ati suporta sa fiti Hell Girl?
As suporta...@.@ nu stiu de ce...dar simt ca as suporta...mi-ar place sa spun "umbra *nujcum*" sau... "acest blestem te va duce in iad" =)) [no way..i'm crazy u.u'] da mah..nuj...as suporta
Eu chiar nu as suporta sa fiu in locul ei, fiindca eu sunt de firea mea mai sensibila, si chiar urasc sa vad oameni chinuiti, batuti, etc. Deci, chiar nu mi-as dori sa fiu in locul ei, fiindca trebuie sa ai o inima de fier ca sa faci ce face ea.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
Cu mare placere as face chestia asta,plus sunt prea multi oameni care nu merita nici mila din partea unora.Romanii sunt cei mai scarbosi oameni de pe pamant.Eu chiar as suporta sa fiu Hell Girl
~error heroin~- Bronze Vampire
- Numarul mesajelor : 416
Data de inscriere : 08/07/2008
stai un pic nenik kum adik omanii sunt cei mai scarbosi oameni de pe pamant.???????????????????????????? deci cum poti sa spui asemenea tampeni cunoshi tu fiecare roman ? intradevar exista omaneni care u merita s atraiasca dar nu TOTI SUNT LA FEL in plus SI TU ESHTI ROMAN
-da miar face o mare placere sa fie hell girl si nu mar deranja deloc sa vad omani in suferintape care sa ii trmit in iad poate ash exeprimenta la inceput cu Aki
-da miar face o mare placere sa fie hell girl si nu mar deranja deloc sa vad omani in suferintape care sa ii trmit in iad poate ash exeprimenta la inceput cu Aki
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Pai cred k as suporta...chiar daca razbunarea mi se pare inutila,este decizia fiecaruia,si mi-ar place sa pedesc bad people^_^.Chair daca pare destul de trist,cum a zis Saru'chan e kawaii sa zici umbra blabla...cum zice ea akolo^_^
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Intreviu cu Yami