Inuyasha vs. Sesshomaru
4 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Inuyasha
Pagina 1 din 1
Inuyasha vs. Sesshomaru
Uhm mie imi plac amandoi, dar sa vedem:
Inuyasha: e personajul principal, e dragut si are o personalitate draguta, tine la prieteni si nu i-ar pune in pericol, lupta pentru a-si atinge telurile.
Sesshomaru: hmm... si el e dragut, si mi se pare ca seamana cu un vampir, a little x.x'
Well nu prea pot alege, dar cred ca il prefer pe Sesshomaru xD
Inuyasha: e personajul principal, e dragut si are o personalitate draguta, tine la prieteni si nu i-ar pune in pericol, lupta pentru a-si atinge telurile.
Sesshomaru: hmm... si el e dragut, si mi se pare ca seamana cu un vampir, a little x.x'
Well nu prea pot alege, dar cred ca il prefer pe Sesshomaru xD
Re: Inuyasha vs. Sesshomaru
si mie tot aman2 imi place
deci..
Inuyasha:E draguts si prostuts...dar e adorabil cand e prostuts @.@ si..e puternic si curajos..si...mai multe...e cat de cat acceptabil
and...Sesshomaru:e personajul meu favorit....e superb...e intselept...imi placee
deci aleg Sesshomaru <3
deci..
Inuyasha:E draguts si prostuts...dar e adorabil cand e prostuts @.@ si..e puternic si curajos..si...mai multe...e cat de cat acceptabil
and...Sesshomaru:e personajul meu favorit....e superb...e intselept...imi placee
deci aleg Sesshomaru <3
Inuyasha, rullz! Imi place mult mai mult de el, este si puternic, amuzant, uneori se comporta ca un ''caine''(dar e chiar funny). Imi place mult de el.
Ramane inuyasha...
Ramane inuyasha...
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
, Sesshomaru (杀生丸, Sesshōmaru?) Este un caracter fictiv în anime și manga din seria Sci Fi Sector creat de Rumiko Takahashi. He is portrayed as an anti-hero , and is the older half-brother of the series' protagonist, InuYasha . El este drept un anti-erou, și este fratele mai vechi jumătate din seria "protagonistul, INUYASHA. In an InuYasha character guide, it was revealed that Sesshomaru means "Destruction Man". [1] Sci Fi Sector Într-un caracter orientativ, s-a arătat că Sesshomaru înseamnă "Distrugerea Man".
[1]
[1]
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Inuyasha
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan