Personaje preferate
+2
SaRu-chan
Endorphin
6 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Gravitation
Pagina 1 din 1
Personaje preferate
Mie imi place Eiri si Shu-chan ... de Eiri pentru ca e foarte matur si imi place personalitatea lui, si Shu-chan pentru ca e unul dintre cele mai funny personaje din anime-uri si e foarte copilaros, dar stie si sa se comporte matur cand e nevoie.
Re: Personaje preferate
Da....Shuichi e cel mai amuzant din tot anime-ul...
Ryuichi Sakuma este si el amuzant...pana cand se supara pe Shindo...[aici am ajuns..O_O la episodu` asta..XD] {mi-a placut faza cnd era qu Shuichi....si desena si spunea "scanteietor,scanteietor,scanteietor..."era asa de cute....
Si mai imi place de Hiro....e foarte inteligent si atragator...si talentat...parul lui e grozav @.@ <3
Ryuichi Sakuma este si el amuzant...pana cand se supara pe Shindo...[aici am ajuns..O_O la episodu` asta..XD] {mi-a placut faza cnd era qu Shuichi....si desena si spunea "scanteietor,scanteietor,scanteietor..."era asa de cute....
Si mai imi place de Hiro....e foarte inteligent si atragator...si talentat...parul lui e grozav @.@ <3
Ryuichi Sakuma in mod sigur XD
Tipul asta e unul dintre cele mai amuzante si kawaii personaje pe care le-am vazut pana acum XD.Imi place la nebunie caracterul lui, si omg are o voce @_@
Mereu mi-au placut personajele copilaroase XD ( dar nu enervant de copilaroase z.z ) . Imi place faptul ca atunci cand urca pe scena si incepe sa cante, parca ar fi alt cineva.Pare mult mai matur, si mai schimbat.
( Pico pico Ryu pico pico XDDDDD lol episodul ala a fost asa de kawaii XD )
Tipul asta e unul dintre cele mai amuzante si kawaii personaje pe care le-am vazut pana acum XD.Imi place la nebunie caracterul lui, si omg are o voce @_@
Mereu mi-au placut personajele copilaroase XD ( dar nu enervant de copilaroase z.z ) . Imi place faptul ca atunci cand urca pe scena si incepe sa cante, parca ar fi alt cineva.Pare mult mai matur, si mai schimbat.
( Pico pico Ryu pico pico XDDDDD lol episodul ala a fost asa de kawaii XD )
Mie imi place mult de tot de Hiro. E preferatul meu din anime. Chiar daca nu e unul din personajele principale, a avut el ceva special, ce m-a facut sa-l ador. Si apoi imi mai place mult si de Yuki, care e un scumpici. :D.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
Hiro:X:X:X:X .Mi se pare soooper dragutz si de obicei la orice trupa sau ma rog anime imi plac chitaristii.Sunt sooper kawaii chiar daca nu sunt personajele principale.
mie imi place shuichi n_n pt. ca e asa copilaros si cateodata poate fi si serios la concerte >.> dar si touma imi place pt. ca si el e foarte serios >.<.. n_n
muffy-muff- Vampire Newbie
- Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 08/07/2008
Subiecte similare
» Top 3 personaje preferate
» Personaje preferate
» Personaje preferate
» Top 5 personaje preferate
» Personaje preferate
» Personaje preferate