Parerea voastra
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
so... anime-ul are o grafica destul de buna, de fapt e o grafica medie xD. Coloana sonora e perfecta pentru acest gen de anime iar personajele sunt destul de reusite. Povestea e destul de interesanta... chiar imi place foarte mult. Personajele sunt uneori foarte sadice, iar alteori sunt nespus de amuzante. So anime-ul e destul de reusit, dar parca totusi ii lipseste ceva -_-'
Re: Parerea voastra
Da..uneori mi-e sila sa ma uit la el....dar e ft interesanta povestea si personajele sunt reusite....imi place coloana sonora...^.^
E destul de bun animeul, dar sincer nu prea e genul meu. Urasc alchimia, chimia si tot ce are legatura cu ele. So, FMA, nu e chiar printre preferatele mele, fiindca nu e genul meu.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
Chiar iubesk acest anime.Ador coloana sonora si chiar sunt atrasa de alchimie(si chiar imi pake chimia la sc).Plus ca este cam in perioadat celui de-al doilea razboi mondial,si chiar e partea mea preferata din istorie,Germania rocks(stiu k de obicei akolo este Führer),si am obs k unii din oamenii de pe akolo aveau semnul acele cu fulger de hitlerist.So FMA is a sooper good anime^_^
sincer nu mi sa parut un anime prea reusit din contra ma cam plictisit chestia aceia cu alchimia din toate serile , si sa mai terminat si penal ca le moare tatal
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului