Lucy vs. Nyuu
4 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Elfen Lied
Pagina 1 din 1
Lucy vs. Nyuu
Eu o aleg tot pe Lucy pentru ca imi place foarte mult de ea *ce explicatie tampita>.<*
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Re: Lucy vs. Nyuu
Si eu o aleg pe Lucy ^_____^
Lucy e mult mai simpatica decat Nyu...dar ma rog...
Si...oricum...si Nyu e simpatica....dar....cum a spus Yume-chan,e enervanta...^.^
deci o aleg pe Lucy...XD
Lucy e mult mai simpatica decat Nyu...dar ma rog...
Si...oricum...si Nyu e simpatica....dar....cum a spus Yume-chan,e enervanta...^.^
deci o aleg pe Lucy...XD
Lucy~chan ^^'
Pentru ca Nyu este mult prea enervanta chiar daca are uneori momente cand este kawaii.Lucy are tot dreptul sa fie nemiloasa si sa ucida oamenii aceea pentru ca asta merita >.>
Pentru ca Nyu este mult prea enervanta chiar daca are uneori momente cand este kawaii.Lucy are tot dreptul sa fie nemiloasa si sa ucida oamenii aceea pentru ca asta merita >.>
Ramane Lucy. Pe ea am placut-o de la inceputul animeului, prin urmare ea ramane.
Lucy, e mult mai matura, stie cum sa infrunte o problema(chiar daca multi o considera prea sadica, bloody), pe cand nyu chiar daca este ea simpatica,e cam ''prostuta''(scuzati-mi expresia).
Lucy, e mult mai matura, stie cum sa infrunte o problema(chiar daca multi o considera prea sadica, bloody), pe cand nyu chiar daca este ea simpatica,e cam ''prostuta''(scuzati-mi expresia).
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Elfen Lied
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?