Ryuk vs. Rem
5 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Death Note
Pagina 1 din 1
Ryuk vs. Rem
I go for Ryuk, mi se pare un personaj mult mai interesant decat Rem. Este foarte amuzant si obsesia lui pentru mere e @__@ chiar e ceva ce-l face mai original. Imi place pentru personalitatea lui si pentru originalitate.
Re: Ryuk vs. Rem
RYUK!
Da...e amuzant..imi place cum face daca nu primeste mere...=))
E mai original...e si mai frumos XD....si...e baiat XD
Da...e amuzant..imi place cum face daca nu primeste mere...=))
E mai original...e si mai frumos XD....si...e baiat XD
Ryuk
Ryuk sincer e Shinigami-ul meu preferat din toate anime-urile.Imi place la nebunie caracterul sau si pe langa asta ma face mereu sa rad.Obsesia lui pentru mere il face un personaj foarte interesant, si de asemenea si cel mai original shinigami pe care l-am vazut.
Imi place mult caracterul sau desi ma enerveaza uneori faptul ca da niste raspunsuri cam ciudate O_O'.But he's the best shinigami ever XD
Rem
Rem se numara printre shinigami pe care ii urasc >_>'.Nu imi place deloc caracterul ei ( plus ca e gay, wtf era indragostita de misa O_O' ).Probabil ca mi-ar fi placut daca nu ar fost atat de tampita incat sa o ajute pe Misa si sa moara pentru ea la final z.z
in concluzie il aleg pe Ryuk XD
Ryuk sincer e Shinigami-ul meu preferat din toate anime-urile.Imi place la nebunie caracterul sau si pe langa asta ma face mereu sa rad.Obsesia lui pentru mere il face un personaj foarte interesant, si de asemenea si cel mai original shinigami pe care l-am vazut.
Imi place mult caracterul sau desi ma enerveaza uneori faptul ca da niste raspunsuri cam ciudate O_O'.But he's the best shinigami ever XD
Rem
Rem se numara printre shinigami pe care ii urasc >_>'.Nu imi place deloc caracterul ei ( plus ca e gay, wtf era indragostita de misa O_O' ).Probabil ca mi-ar fi placut daca nu ar fost atat de tampita incat sa o ajute pe Misa si sa moara pentru ea la final z.z
in concluzie il aleg pe Ryuk XD
Remu,chiar daca e a lui idioata aia de Misa,mai bine mio da mie=)))
~error heroin~- Bronze Vampire
- Numarul mesajelor : 416
Data de inscriere : 08/07/2008
Mie imi place mai mult de Ryuk, fiindca uneori chiar e foarte amuzant, si parca aduce umpic mai multa culoare in anime, cu intrebarile lui.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Death Note
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?