De ce va uitati la anime-uri?
+2
SaRu-chan
Endorphin
6 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Anime in general
Pagina 1 din 1
De ce va uitati la anime-uri?
Pai ma uit la anime-uri pentru ca-mi plac x.x' Majoritatea anime-urilor au o poveste foarte complexa si in unele personaje sau sentimetele vreunui personaj poate ma regasesc si eu. Fiecare anime are o poveste mai diferita.
Imi place mai mult sa ma uit la un anime, decat la un film sau un serial, pentru ca sunt mult mai complexe si in general sunt total diferite.
Imi place mai mult sa ma uit la un anime, decat la un film sau un serial, pentru ca sunt mult mai complexe si in general sunt total diferite.
Re: De ce va uitati la anime-uri?
Da...in anime-uri imi gasesc linistea...mai si plang cand nu-mi convine=))etto...sunt foarte interesante cu povesti uimitoare...imi place sa ma uit XD imi plac plac...nu mai am ce sa spun
Eu ma uit la anime-uri de vro 3 ani(la Craciun se implinesc 3)ininte nu ma uitam k stateam la buncia si nu aveam minimaxu acolo...Ma uit la anime0uri pentru ac sunt super..la icneput nu am atrageau asa mult,dupa ceva timp m-am indragostit de ele...si am devenit o maniaca anime
Sora Real Angel- Vampire Newbie
- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 08/07/2008
nu stiu,anime-urile au un anume "har" al desenelor animate...
desenele animate americane sunt unele chiar varza de tot-_-'
desenele japoneze[anime] normal sunt facute de inteligentii japonezi care au tehnologia mai crescuta decat a celor americani.^_^
imi place anime-urile pentru ca au grafica foarte bune,excelenta chiar...si nu numai ci pentru ca sunt multe "povesti" interesante de ex death note...e un anime de logica si moarte...e chiar cel mai bun anime facut vreodata~cel putin asa cred eu~
si Nana e special pentru fete facut acest anime.e vorba de vietile unei 2 adolescente care sufera din dragoste and stuff...si chiar ajung sa fie cele mai bune prietene.merita vazut^^'
si celelalte au "povestea" lor.
desenele animate americane sunt unele chiar varza de tot-_-'
desenele japoneze[anime] normal sunt facute de inteligentii japonezi care au tehnologia mai crescuta decat a celor americani.^_^
imi place anime-urile pentru ca au grafica foarte bune,excelenta chiar...si nu numai ci pentru ca sunt multe "povesti" interesante de ex death note...e un anime de logica si moarte...e chiar cel mai bun anime facut vreodata~cel putin asa cred eu~
si Nana e special pentru fete facut acest anime.e vorba de vietile unei 2 adolescente care sufera din dragoste and stuff...si chiar ajung sa fie cele mai bune prietene.merita vazut^^'
si celelalte au "povestea" lor.
~error heroin~- Bronze Vampire
- Numarul mesajelor : 416
Data de inscriere : 08/07/2008
De ce ma uit la anime?
Eu ma uit la anime, din simplul motiv ca imi plac. Dintotdeauna am fost atrasa de ele. Au ele ceva special ce atunci cand te prind in capcana lor, mai greu poti sa scapi.
Cam asta ar fi explicatia mea, ca in rest nush...
Eu ma uit la anime, din simplul motiv ca imi plac. Dintotdeauna am fost atrasa de ele. Au ele ceva special ce atunci cand te prind in capcana lor, mai greu poti sa scapi.
Cam asta ar fi explicatia mea, ca in rest nush...
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
well ma uit la anime-uri ptk im i plac ffffmult si well au teme interesante
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Subiecte similare
» Top 5 anime-uri preferate
» What Anime Eyecolor would you have
» Rate the anime pics
» What anime girl are you most like (Girls only)
» what kind of heart do you have--awsome anime pics
» What Anime Eyecolor would you have
» Rate the anime pics
» What anime girl are you most like (Girls only)
» what kind of heart do you have--awsome anime pics
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Anime in general
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|