Albumul preferat
2 participan?i
Ussetsu Drop :: J-Music :: J-rock :: Nightmare
Pagina 1 din 1
Albumul preferat
La inceput preferatul meu era Libido, dar acum imi place mult mai mult Killer Show.Melodiile de pe el imi plac extrem de mult, in special Gianism Hachi si Pandora.Stilul lor s-a schimbat putin ce-i drept dar tot ei sunt XD.Si Ultimate Circus imi place foarte mult ( in special coverul lol XD ) pentru ca majoritatea melodiilor care imi plac foarte mult se afla acolo.Si desigur si The World Ruler.Toate melodiile de pe el sunt extraordinare @_@.
In final as spune ca imi plac toate cam la fel de mult XD.Dar Killer Show ramane preferatul meu ^ ^ (abia astept sa il cumpar bwahahah XD )
edit: ruka genius O.O'
In final as spune ca imi plac toate cam la fel de mult XD.Dar Killer Show ramane preferatul meu ^ ^ (abia astept sa il cumpar bwahahah XD )
edit: ruka genius O.O'
Ultima editare efectuata de catre Yuki Sou ~ in Mier Iul 09, 2008 2:47 pm, editata de 1 ori
Re: Albumul preferat
The Word Ruler era albumult meu preferat de la Nightmare, desi toate albumele sunt foarte bune si pe unele sunt niste piese geniale, de pe acest album imi plac absolut toate piesele mai ales Criminal Baby si opening-ul de la Death Note sunt grozave. Si de pe Libido imi plac multepiese, mai ales Suna , Be buried si Rememberance.
Well albumul meu preferat a devenit Killer Show, si asta nu pentru ca e cel mai nou album al lor, dar mi se pare genial O_O' adica toate melodiile sunt foarte bune, la fel si versurile, and za cover O_O'''
Well albumul meu preferat a devenit Killer Show, si asta nu pentru ca e cel mai nou album al lor, dar mi se pare genial O_O' adica toate melodiile sunt foarte bune, la fel si versurile, and za cover O_O'''
Subiecte similare
» Capitanul preferat
» Membrul preferat
» ViceCapitanul preferat
» Personajul preferat
» Membrul Preferat
» Membrul preferat
» ViceCapitanul preferat
» Personajul preferat
» Membrul Preferat
Ussetsu Drop :: J-Music :: J-rock :: Nightmare
Pagina 1 din 1