Ussetsu Drop
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Conectare

Mi-am uitat parola

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Ultimele subiecte
» What Anime Eyecolor would you have
Personajele pe care le detestati^^" EmptyDum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan

» ce fel de inger esti?
Personajele pe care le detestati^^" EmptyDum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan

» Who Are Your Celebrity Sisters?
Personajele pe care le detestati^^" EmptyDum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan

» Schimbarea nick-ului
Personajele pe care le detestati^^" EmptyDum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|

» Intreviu cu Yami
Personajele pe care le detestati^^" EmptySam Noi 01, 2008 10:44 pm Scris de Yami-chan

» Ohayo!
Personajele pe care le detestati^^" EmptySam Noi 01, 2008 10:38 pm Scris de Yami-chan

» Rate the anime pics
Personajele pe care le detestati^^" EmptyVin Oct 31, 2008 1:46 am Scris de Yami-chan

» Colegii tai
Personajele pe care le detestati^^" EmptyVin Oct 31, 2008 1:32 am Scris de Yami-chan

» Ce limbi straine invatati la scoala?
Personajele pe care le detestati^^" EmptyVin Oct 31, 2008 1:24 am Scris de Yami-chan

Personajele pe care le detestati^^"

3 participan?i

In jos

Personajele pe care le detestati^^" Empty Personajele pe care le detestati^^"

Mesaj Scris de QuisQ Mar Iul 08, 2008 8:39 pm

Please...Fara spam..^^Argumentati'va parerea..

INO....e prea laudaroasa si se cam prosteste in fata lui Sasuke ceea ce e cel mai ridicol lucru de pe lumea asta..
-SAKURA-cand aud numele ei..nu vad altceva decat ROZ,ROZ,ROZ la infinit...in shippuden devine fetita buna.->reuseste sa-si foloseasca intr-un mod bun singurul neuron pe care il are
-HINATA-Mai intrebi?O__O''....Cred ca toata viata mea il voi uri pe Kishimoto'san pentru ca a creat o mataita^^"Numai Naruto stie..Naruto sus..Naruto dreapta,Naruto stanga,Naruo joc,Naruto sud,Naruto est,Naruto vest,Naruto nord,Naruto....
-TSUNADE-la ea TOT e rau...Corpul..[obsestia ca la 53 de ani sa arati ca la 30]si caracterul ei....OMG>_<'...Cred ca si Madonna arata mai bine>_<''
-DEIDARA-puiul cu pene galbele ma jur...!e mai rau decat Ino omul ala e psihopat rau de tot...!
-ZETSU-cu mutra lui de leguma putrezita nu stii ce sa zici...
-GUY and LEE-cei mai ridicoli oameni pe care i-am putut vedea in vreun anime sau chiar si in realitate...!Sprancene...si frizuri si.....WTPFH!!!ce sa mai comentezi?
QuisQ
QuisQ
caNdY

feminin Numarul mesajelor : 117
Localizare : Nicaieri si peste tot
Joburi/Distractii : ..Orice
Stare de spirit : I don't know..O__O'
Data de inscriere : 08/07/2008

Sus In jos

Personajele pe care le detestati^^" Empty Re: Personajele pe care le detestati^^"

Mesaj Scris de SaRu-chan Mar Iul 08, 2008 8:51 pm

Omfg....esti tare Konan!=)))
deci eu...uhm...
sa incepem cu inceputu` da? :))
INO-e nesuferita si laudaroasa si o urasc >.<
DEIDARA-e oribil si urat si de toate >.<
NEJI-ma enerveaza parerea lui despre viatsa....ma enerveaza totul la el >.< crede ca poate citi viitorul...no way!
P.S-[qu Lee si Guy n-am nimic ^_^ sunt baietsi buni...]
cam atat ^_^
SaRu-chan
SaRu-chan
Silver Vampire
Silver Vampire

feminin Numarul mesajelor : 504
Varsta : 29

http://nanna-project.omgforum.net

Sus In jos

Personajele pe care le detestati^^" Empty Re: Personajele pe care le detestati^^"

Mesaj Scris de ~error heroin~ Mier Iul 09, 2008 4:21 am

sunt total de acord cu Konan...

Sakura e cea mai idioata fata din tot animeul ala...
si vai ca la inceput era idioata dupa Sasuke
like wtf Personajele pe care le detestati^^" 703741
~error heroin~
~error heroin~
Bronze Vampire
Bronze Vampire

Numarul mesajelor : 416

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum