Materia nepreferata
+5
Light Moon
~error heroin~
SaRu-chan
Roxa
Endorphin
9 participan?i
Ussetsu Drop :: Fun :: School
Pagina 1 din 1
Materia nepreferata
Aveti vreo materie care pur si simplu nu va place?
Etto... lemme see, deci nu-mi place:
- istoria: o urasc pur si simplu, nu o suport deloc si profa deja incepe sa ne calce pe nervi pe toti elevii, e prea pretentios >.<
- chimia: nu o suport pe profa, niciodata nu ne lasa sa plecam de la ora si sa-i spunem ca ne-a chemat directorul la ceva sedinta, tot nu ne lasa, e foarte neintelegatoare.
In rest n-am nimic cu nici o materie ^.^
Etto... lemme see, deci nu-mi place:
- istoria: o urasc pur si simplu, nu o suport deloc si profa deja incepe sa ne calce pe nervi pe toti elevii, e prea pretentios >.<
- chimia: nu o suport pe profa, niciodata nu ne lasa sa plecam de la ora si sa-i spunem ca ne-a chemat directorul la ceva sedinta, tot nu ne lasa, e foarte neintelegatoare.
In rest n-am nimic cu nici o materie ^.^
Re: Materia nepreferata
pai:
-fizica..am mai spus de ce..profa aia ne preda ca una care nu stie fizica..ca un papagal..nu intelegi nimic
- romana-bata rau de tot
-fizica..am mai spus de ce..profa aia ne preda ca una care nu stie fizica..ca un papagal..nu intelegi nimic
- romana-bata rau de tot
Roxa- Vampire Newbie
- Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : multe
Stare de spirit : acu is fericita
Data de inscriere : 08/07/2008
Sport-coashca batrana cu impresii
Romana-fitsoasa tanara cu i.m.p.r.e.s.i.i
Fizica-directoarea asta are prea multe pretentsii
Istoria-asta nu ne ajuta de loc,aurisitu` >.< 1.nu intelegi ce scrie la tabla ;2.ne preda mult de tot u.u si nu intelegem deloc
Geografia-ne pune sa conspectam...u.u si e nesuferitaaaaaa......
Romana-fitsoasa tanara cu i.m.p.r.e.s.i.i
Fizica-directoarea asta are prea multe pretentsii
Istoria-asta nu ne ajuta de loc,aurisitu` >.< 1.nu intelegi ce scrie la tabla ;2.ne preda mult de tot u.u si nu intelegem deloc
Geografia-ne pune sa conspectam...u.u si e nesuferitaaaaaa......
TOATE inafara de geografie,romana,engleza si desen
~error heroin~- Bronze Vampire
- Numarul mesajelor : 416
Data de inscriere : 08/07/2008
Istorie: profa parca scrie hieroglife pe tabla,nu o suport pentru niste faze(adresate mie) si nu-mi place istoria deloc
Matematica: nu-mi place deloooc!! in plus profa da note pe interes..
Informatica: Nu ne lasa sa deschidem un geam...ne sufocam de cald de la atatea calculatoare si ma apuca nervii mereu k dicteaza repede..
Si lista continua..
Matematica: nu-mi place deloooc!! in plus profa da note pe interes..
Informatica: Nu ne lasa sa deschidem un geam...ne sufocam de cald de la atatea calculatoare si ma apuca nervii mereu k dicteaza repede..
Si lista continua..
Light Moon- Vampire Newbie
- Numarul mesajelor : 19
Data de inscriere : 09/07/2008
Sa vedeeem:
1.Chimieeee-huuuaaaaa,hate it ,hate profa,hate materie >.> Nu inteleg nimic din ea
2.Sport-o sa ajung mare sportiva frate la cata chiniuala primesc -.-'
3.Psihologie-"A-ti inteles copii?","E bine copii?" "Nu-i asa copii? ^__^","Si tine-ti minte sa invatati si din carte" -z.z yeah realy,then go and f**k yourself
(note:urasc profa nu materia)
4.Logica-aici le urasc pe ambele!Sunt ilogice ptr mine -.-' Noroc ca am scapat!
1.Chimieeee-huuuaaaaa,hate it ,hate profa,hate materie >.> Nu inteleg nimic din ea
2.Sport-o sa ajung mare sportiva frate la cata chiniuala primesc -.-'
3.Psihologie-"A-ti inteles copii?","E bine copii?" "Nu-i asa copii? ^__^","Si tine-ti minte sa invatati si din carte" -z.z yeah realy,then go and f**k yourself
(note:urasc profa nu materia)
4.Logica-aici le urasc pe ambele!Sunt ilogice ptr mine -.-' Noroc ca am scapat!
Myu~ai- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 53
Varsta : 33
Localizare : Mad doll's party
Joburi/Distractii : Luuuv manga,anime music and other things n_n
Stare de spirit : ask my other personality
Data de inscriere : 09/07/2008
Matematica - calcule peste calcule minti geniale care stau si se gandesc 50 de ore la 60 de probleme, adunari impultiri impartiri, rezultate mutante, mere, pere, copii dezmembrati, puteri, neeeh X_X chestiile astea nu-s de mine O_O''''''
Istoria - razboaie razboaie, oameni care nu au ce face decat sa se bata toata ziua ce naiba e asa de interesant?>_>''' nu am reusit sa pricep nici o data si am retinut o lectie doar cand era extrem de scurta sau cand era ff important ( si peste cateva ore o uitam pe toata XDDDD ) plus ca profa are un scris zici ca a venit din egiptul antic -_-'''''
Sport - imi place doar cand nu sunt obligata sa joc cu baietii ( mai ales volei goood ce tortura z.z' ) pentru ca sunt ofticosi si ma scartaie pe creier ce zic ei >____>'
Istoria - razboaie razboaie, oameni care nu au ce face decat sa se bata toata ziua ce naiba e asa de interesant?>_>''' nu am reusit sa pricep nici o data si am retinut o lectie doar cand era extrem de scurta sau cand era ff important ( si peste cateva ore o uitam pe toata XDDDD ) plus ca profa are un scris zici ca a venit din egiptul antic -_-'''''
Sport - imi place doar cand nu sunt obligata sa joc cu baietii ( mai ales volei goood ce tortura z.z' ) pentru ca sunt ofticosi si ma scartaie pe creier ce zic ei >____>'
pai mai moolte:
~Fizica-nu inteleg nimik,profa preda sooper prost dar macar se compeseaza k e de treaba
~Romana-profa ca asta n-am vazut in viatza mea,nu preda nik si ne pune sa inv noi de unde vrem adik cu alte cuv faceti med cu mn
~Civica-doamne cine a mai invetat si materia asta.Pe bune e chiar so boring!!!
~Fizica-nu inteleg nimik,profa preda sooper prost dar macar se compeseaza k e de treaba
~Romana-profa ca asta n-am vazut in viatza mea,nu preda nik si ne pune sa inv noi de unde vrem adik cu alte cuv faceti med cu mn
~Civica-doamne cine a mai invetat si materia asta.Pe bune e chiar so boring!!!
matematica , chimia , si fizica dar slava domnului am intrat la filo si am scpat
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Ussetsu Drop :: Fun :: School
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan