Day class / Night Class
2 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Vampire Knight
Pagina 1 din 1
Day class / Night Class
Well ziua ma dispera in general O_O' dar in ceea ce priveste anime-ul xD, day class... sunt fetele alea enervante pe acolo O_O'' desi imi place Yuuki si Zero care sunt in day class dar nu as vrea sa fiu si eu pe acolo x.x'
So ... eu vreau Night Class xD... well eu as vrea sa fiu vampir O_O'' yeah, vampirii rulz. Deci eu aleg night class n_n
So ... eu vreau Night Class xD... well eu as vrea sa fiu vampir O_O'' yeah, vampirii rulz. Deci eu aleg night class n_n
Re: Day class / Night Class
Hmm cred ca si eu tot night class aleg inafara de Zero ,Yuuki ,Ichiru si Yori nimeni nu mai are cap pe acolo -__-' toate is niste maimute care fug dupa night class u.u .
Daca ma gandesc mai bine si in night class sunt niste "personalitati" care ma enerveaza: Ruka si Seiren ,dar mai ales Ruka O_O .
Deci tot in night class as prefera sa fiu si cel mai mult mi-ar placea sa fiu un vampir @_____@ .
Daca ma gandesc mai bine si in night class sunt niste "personalitati" care ma enerveaza: Ruka si Seiren ,dar mai ales Ruka O_O .
Deci tot in night class as prefera sa fiu si cel mai mult mi-ar placea sa fiu un vampir @_____@ .
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Vampire Knight
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Intreviu cu Yami