Layla vs. Sora
+2
SaRu-chan
Endorphin
6 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Layla vs. Sora
Eu o aleg pe Sora ^.^ pentru ca imi place
personalitatea ei, imi place ca lupta sa-si indeplineasca visele si nu
se da batuta orice s-ar ivi pe drumul ei. E si foarte draguta si tine
mult la cei din jurul ei.
De Layla nu-mi prea place, chiar daca poate e ceva mai talentata, dar pare putin mai aroganta >.<
personalitatea ei, imi place ca lupta sa-si indeplineasca visele si nu
se da batuta orice s-ar ivi pe drumul ei. E si foarte draguta si tine
mult la cei din jurul ei.
De Layla nu-mi prea place, chiar daca poate e ceva mai talentata, dar pare putin mai aroganta >.<
Re: Layla vs. Sora
O aleg pe Sora....e mult mai luptatoare si crede in visurile ei cu adevarat si lupta sa si le transforme in realitate...
Nu zic ca Layla nu a luptat...dar i s-a intamplat chestia cu umarul...
Deci o aleg pe Sora
Nu zic ca Layla nu a luptat...dar i s-a intamplat chestia cu umarul...
Deci o aleg pe Sora
Mie sincer imi place mult Sora...^^..Are ea par roz dar e acceptabila^^"Chiar daca Layla e mai buna decat Sora,Sora nu renunta la visul ei..[chiar daca si'l mai schimba ea^^"]Layla mi se pare mai dura...^^Dar Sora e un pic mai copilaroasa^^"La Layla e un pic mai diferit pentru ca este mai mare si e ea asa..mai "matura"ceea ce ma enerveaza pentru ca Sora la urma urmei nu e de varsta ei sa fie ca ea..But..Asta e..So..Aleg SORA!
QuisQ- caNdY
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : Nicaieri si peste tot
Joburi/Distractii : ..Orice
Stare de spirit : I don't know..O__O'
Data de inscriere : 08/07/2008
Well eu o aleg tot pe Sora .
Desi si ea ma cam enerveaza ,dar are visuri interesante si o personalitate speciala .Niciodata nu renunta si uneori nu vrea sa lupte pentru ca i-ar rani pe altii O.o' .Felul ei de a fi m-a impresionat cat de cat ,chiar daca de cele mai multe ori a vrut sa renunte ,in cele din urma si-a urmat visul ^^ .Nu este printre anime-urile mele preferate si nici Sora personajul meu preferat ,dar fata de Layla ,care ei bine cu adevarat este mai gratioasa si mai complexa ca personaj o prefer pe Sora ,dar si Layla imi place foarte mult ^^ .
Deci in concluzie o aleg pe Sora .
Desi si ea ma cam enerveaza ,dar are visuri interesante si o personalitate speciala .Niciodata nu renunta si uneori nu vrea sa lupte pentru ca i-ar rani pe altii O.o' .Felul ei de a fi m-a impresionat cat de cat ,chiar daca de cele mai multe ori a vrut sa renunte ,in cele din urma si-a urmat visul ^^ .Nu este printre anime-urile mele preferate si nici Sora personajul meu preferat ,dar fata de Layla ,care ei bine cu adevarat este mai gratioasa si mai complexa ca personaj o prefer pe Sora ,dar si Layla imi place foarte mult ^^ .
Deci in concluzie o aleg pe Sora .
Pai, ramane Sora. La inceput, sincera sa fiu imi placea mult de Layla, chiar o adoram, dar se pare ca Sora, s-a ridicat asa de sus, incat multi au sfarsit prin a o alege pe ea.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
nu o prea agreez pe seoa sincer mi se pare prea tipul fetei cuine dar in cmparatie cu layla o alg pe sora
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan