Manevra preferata
5 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Manevra preferata
Well preferatele mele sunt:
o Golden Phoenix : mi se pare ca cele doua, mai ales Layla au fost puse la un fel de incercari, dar mai mult sufletesti pentru a putea realiza aceasta manevra... e facuta cu atata gratie si povestea Phoenix-ului m-a atras intotdeauna xD
o Legendara Manevra Atat Sora, cat si Layal au trecut prin foarte multe incercari pentru a reusi sa faca aceasta manevra dar nu au renuntat nici o data si nu s-au gandit sa se dea batute. Pana la urma le-a iesit manevra si a fost cu adevarat minunata xD
o Golden Phoenix : mi se pare ca cele doua, mai ales Layla au fost puse la un fel de incercari, dar mai mult sufletesti pentru a putea realiza aceasta manevra... e facuta cu atata gratie si povestea Phoenix-ului m-a atras intotdeauna xD
o Legendara Manevra Atat Sora, cat si Layal au trecut prin foarte multe incercari pentru a reusi sa faca aceasta manevra dar nu au renuntat nici o data si nu s-au gandit sa se dea batute. Pana la urma le-a iesit manevra si a fost cu adevarat minunata xD
Re: Manevra preferata
Imi place si golden phoenix...dar mai mult imi place
Legendara Manevra-faptul ca zburau...acolo sus...si...fluxul...nuj cum sa zic....a fost taaare @.@ mi-a placut ft moolt <3 si cum a zis si Yume...au luptat si nu s-au dat inlaturi de la nimic...chiar daca Layla a fost accidentata....nu a renuntsat
Legendara Manevra-faptul ca zburau...acolo sus...si...fluxul...nuj cum sa zic....a fost taaare @.@ mi-a placut ft moolt <3 si cum a zis si Yume...au luptat si nu s-au dat inlaturi de la nimic...chiar daca Layla a fost accidentata....nu a renuntsat
Mie imi place mult Angel Act-mi se pare cel mai reusit spectacol, dintre toate.
Iar apoi imi mai place si Golden Phoenix, care e SUGOI!.
Dar si manevra legendara e frumoasa(toate sunt superbe :D).
Iar apoi imi mai place si Golden Phoenix, care e SUGOI!.
Dar si manevra legendara e frumoasa(toate sunt superbe :D).
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
mie imia placut aia a ingerului , scz am uitat numele , a fost mega nice iar soara si leon au fack o ekipa minunata
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
well cel mai mult mi-a placut Angel Act...a fost cu adevarat incredibil,Sora arata sooper si mi-a placut mult cand s-a luptat cu Layla...Dupa aceea cred k imi place Golden Pheonix,mi se pare o manevra plina de viata si foarre kawaii^_^
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Kaleido Star
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Intreviu cu Yami