Razbunare
5 participan?i
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Razbunare
Nu imi place sa ma razbun. Chiar daca cineva mi-a facut nenumarate lucruri ingrozitoare, nu imi doresc sa ma razbun. Razbunarea nu e un lucru care ma face sa ma simt mai bine, poate chiar ma face sa ma simt mai vinovata sau pur si simplu sa ma simt prost. Nu vad razbunarea ca un mod de rezolvare a problemelor personale. Cand cineva imi reproseaza ceva... bineinteles, ceva ce nu e adevarat, pur si simplu il ignor. M-am obisnuit deja sa ignor oamenii care spun fel si fel de lucruri despre mine.
in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.
in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.
Re: Razbunare
uhm...prin razbunare ma simt mai bine...dar cand ma razbun despinde si de persoana=)) trebuie sa stiu eu ca ma voi razbuna,si nu se va razbuna IAR....asa cum fac unii=))
si...razbunarea din anime....fac ce vor =))) e viatsa lor=))
si...razbunarea din anime....fac ce vor =))) e viatsa lor=))
Eu as apela la razbunare, doar in situatii de criza. Adica atunci, cand chiar nu mai pot face nimic. Dar asta mai rar mi se intampla, de obicei reusesc sa ies dintr-o situatie grea fara sa apelez la razbunare. Urasc cuvantul, asta, si nu imi place sa ma razbun dar cand situatia o cere, as fi in stare sa o fac.
Blue Rose- Chibi Vampire
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/07/2008
hmm daca mas razbuna cu ajutorul lui enma ai ? o da dar pentru asta persona pe care as razbua ar trebui sa imi faca un mare rau , sau pur s simplu daca mar insela
Kimberli- Kawaii Vampire
- Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 11/07/2008
Hmm...mi se pare ca razbunarea nu e chiar atat de buna^_^.Nu mi-ar place sa existe site-ul in realitate.Mereu am gandit ca razbunarea nu aduce decat tristete si suferinta,si ca ar trebui sa incerci sa mergi mai departe daca cine iti face ceva cu adevart rau^_^.
Ussetsu Drop :: Anime & Manga :: Anime :: Jigoku Shoujo
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum Noi 23, 2008 12:46 am Scris de Yami-chan
» ce fel de inger esti?
Dum Noi 23, 2008 12:37 am Scris de Yami-chan
» Who Are Your Celebrity Sisters?
Dum Noi 23, 2008 12:35 am Scris de Yami-chan
» Schimbarea nick-ului
Dum Noi 02, 2008 8:05 am Scris de |~ReFLuXy~|
» Intreviu cu Yami